torsdag 19. mai 2011


I dag har jeg vært hos negldesigneren min June og fått flotte etterlengtede negler igjen! Deilig med litt selvpleie! Jeg er faktisk oftere hos henne enn jeg er hos frisøren;)
Godt å ha god kjemi med June siden jeg er der så ofte. Hun har nylig fått en sønn og jeg fikk høre alt om den flotte fødselshistorien også:) Elsker sånt! Ingen fødselshistorier er like og godt å ha med seg noen erfaringer.
Etter at jeg kom hjem igjen, fikk jeg plutselig så vondt i beina...Merkelig følelse, men kan beskrives om halvparten av en vond krampe, bare at det er konstant. Ikke godt!
Så resten av dagen har vært tilbringet i sofaen....liggende (mest behagelig for tiden)  Jeg har ihvertfall fått skrevet i svangerskapsdagboken ihvertfall, det har jeg ikke gjort siden uke 26...nå er jeg i uke 32;) Så det var på tide. i tillegg til å skrive dagbok, har jeg tatt vare på alle kortene vi har fått i forbindelse med gaver, bilder av magen og ultralydbildene..ja til å med graviditetstesten har jeg tatt vare på:) Den har fortsatt 2 blå streker...;)

Noen som har prøvd saften til Fun Light? Den med rabarbara og jordbær? Er jo som skapt for mitt vesen og jeg syns den er utrolig frisk og god! Dette er min favorittsaft!...Også er den jo rooosa;)

Jannicke

5 kommentarer:

 1. Uff, nå så jeg ned på mine egen negler og de er begredelige akkurat nå. Lurer på om jeg kan skylde på malingspannet og vaskebøtta;)
  Høres ut som om du koser deg med graviditeten. Det er bra, for det er ikke alle som klarer det. Jeg for eksempel, er bare utålmodig om dagen. Men nå er "graviditeten" min litt annerledes enn din da, iom at vi adopterer. Du minte meg på adopsjonsboka mi også, siden du skrev at du hadde skrevet i dagboka di. Tror ikke jeg har skrevet i den på to år. Huff, skal ikke klage jeg. Og ja, den Fun light safta er knallgod:))
  Kos deg videre med både, saft, dagbok og lille nurket i magen.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Å, blir nesten litt misunnelig.. Det er en fantastisk tid å være gravid!
  Nyyyt!

  HA en fin kveld.
  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Deilig med selvpleie innimellom ja! :) Håper formen blir bedre! Ha en herlig helg! klem! saften fra fun er super god ja ;)

  SvarSlett
 4. Hei =) Den saften har blitt min favoritt også =) SUUUPER god =)

  Ha en riktig god helg =) håper du har lyst til å titte innom på lørdag =D

  SvarSlett
 5. Hei du søte!
  Den saften elsker jeg også... hihi! Rosa og herlig og helst med isbiter :-)

  Koselig at du tar vare på alt, Mammaen og pappaen min gjorde også det. De første 12 årene av mitt liv er ekstremt godt veldokumentert for å si det sånn og det er jeg veldig glad for.

  Ønsker deg en koselig kveld videre!
  Maiaklem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)