søndag 27. mars 2011

Hvordan stil har du???

Hvordan kan man definere sin egen stil? Dette synes jeg er vanskelig. Lett å beskrive andre sin, men sin egen...nei det klarer jeg ikke. Jeg vet jeg liker det hvite, elegante, varme og jordnære, men navnet på stilen finner jeg ikke. Derfor kaller jeg den bare "min egen" ;)
Fant denne testen på nettet og tok den kun for moro skyld.


Dette sa testen om vår stil...
Du er en Greta Garbo!

Du tror på evige verdier. Kvalitet og form som holder i lengden. Møbler, farger og innredning som alltid er riktig, og som ingen noensinne kan klandre deg for å ha valgt. Du er svært nøye med hvordan det ser ut rundt deg (likesom hvordan du selv ser ut). Du velger tidløst med omsorg: Tapeter, gulv, farger og materialer. Mønstrene er klassiske, akkurat som fargene. Hjemmet ditt er prydelig og velstelt, akkurat som deg selv. Du søker harmoni og balanse, og ønsker å kjenne deg rolig og trygg i hjemmet ditt. Her tar du i mot vennene dine på en uklanderlig og behagelig måte. I en klasse for seg, rett og slett!Jeg vil at vårt hjem skal være hjemmekoselig og at folk skal trives når de er her! At folk ikke helt skjønner hvorfor jeg gjør ditt og datt er ikke så farlig;) bare vi som bor her trives! For 5 år siden hadde jeg ALDRI trodd jeg skulle ha en slik hvit stil som vi har nå, for da var nemlig mørke farger som svart og brunt i tankene...Synes fortsatt dette er veldig fint, men trives godt i det lyse nå... Jeg liker at stilen ikke er ensformet...at man kan blande flere stiler, gjør det utrolig spennende å komme til ett hjem.
Jeg var på besøk hos noen for litt siden, hvor jeg hadde fått høre at dette hjemme måtte jeg se fordi de hadde shabby chic stilen som meg...."som meg?"...jeg anser ikke vårt hjem som ren shabby chic. Men det som var så utrolig moro, var at dette hjemmet heller ikke hadde den helt rene shbby chic stilen;) Nye moderne, ting satt sammen med det hvite gjorde hjemmet deres nydelig og hjemmekoselig, enda de akkurat hadde flyttet inn. Dette er det som er så fint med ett vakkert hjem er at mens kjøkkenet pusses opp kan man likevel nyte en god middag i papp og plast som disse gjorde denne kvelden! Herlig etter min mening!
Skulle ønske denne familien hadde en blogg, for da skulle jeg visst dere....men kan jo prøve å mase på henne;) Ett nydelig hjem om ikke så lenge ihvertfall:) 

Kan du beskrive din stil med egne ord?
 Hvilken kategori faller din stil på? 
 

Jannicke

7 kommentarer:

 1. Stildefinisjon hos seg selv er virkelig vanskelig! Jeg følger ingen spesiell stil, men den er nok preget av fransk og nordisk landstil med et hint av glam.. Uansett hvilken stil man har er jo det viktigste at man selv trives :-)

  SvarSlett
 2. Hei

  Så flott bloggen din er, det er interessant det med stil, og helt klart vanskelig å definere sin egen. Kanskje jeg også skal ta den testen for moroskyld:)

  Legger meg til her og følger med videre.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Så kjekt at du fant veien inn til meg;)
  Er heilt enig....er lett å definere andre sin stil, men ikkje fult så lett med sin egen:)

  La meg til som følger eg:)

  God ny veke til deg♥
  Klem fra Torill♥

  SvarSlett
 4. Min stil er under tvil :-))

  Litt miks og match, tar det som passer og det jeg liker...

  Det er vell det viktigste..

  Klem Birte

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for din kommentar inne hos meg :-) Fikk løst problemet midlertidig, ved hjelp av det gamle redigeringsprogrammet. regner med at problemet ligger sentralt, siden flere sliter med det samme.

  Ha en fin dag! :-)

  Klem, Turid

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg...jeg er så enig..det er vanskelig å beskrive sin egen stil..jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle den..
  Hos meg er det litt wabizabi, samtidig som det ikke er helt det heller, natur er jo en stor del..men ikke allt..nei det er ikke lett..hehe

  Nydelige bilder du har ..og et nydelig hjem!

  Det hvite er veldig fint, og jeg tror det skaper den harmonien og gjestfriheten du ønsker..Vakkert rett og slett..Holder så med at det er ikke så viktig om folk forstår hvorfor, bare at man kan trives der, og at andre føler seg velkommen..så viktig:)

  Klemmer
  Eldrid

  SvarSlett
 7. Hei!

  Jeg må bare få si at du har et utrolig nydelig og personlig hjem! SÅ flink du er! Det er kjempeartig og sitte og bla gjennom bloggen din. Jeg kommer til å bli sittende her i flere timer! :-O

  Jeg har lagt meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre.

  Ha en fin kveld! :-)

  Klem Siri

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)