fredag 29. oktober 2010

NIB: Jannicke sier hei!

Hei! Jeg heter Jannicke, en jente på snart 25 år år som elsker interiør. Jeg egentlig ikke helt sikker på hvorfor jeg begynte å blogge, men syns det virket gøy. Samtidig blir det nesten som en slags dagbok:)
Jeg jobber som førskolelærer på en småbarnsavdeling med barn fra 1-3 år i en barnehage og trives med det:) Jeg har også kjempestor interesse for hundeliv og har tre hunder. 1 drever som heter Kiro, og to pomeranianer som heter Theo Og Leony. Så liv i leieren er det her skal jeg si det...men jeg liker det:)
Jeg er overhodestupts forelsket etter hva jeg mener er verdens beste gutt, kjæreste, samboer, venn og alt det der. Heldig jeg er som har Even!

INSPIRASJON: Inspireres av ganske mye egentlig....;) For det meste er det Vakre Hjem og Interiør bladet som jeg vil si er selve bibelen! Også boligpluss! Disse to er mine favorittblader. Tro det eller ei, men inspireres også av finn.no...Venner, blogger, internett, interiørbutikker..m.m
DRØMMEHJEM: Hmm, kanskje mange tenker useendemessig her, men jeg er faktisk mest opptatt av atmosfære og trygghet. At jeg har ett trygg hus jeg trives i både hus og sted. Dette er grunnen til at vi bor her vi bor også:) Men for å nevne noe, kunne jeg tenke meg ett hus for meg, samboeren og hundene (etterhvert to-bente småtroll også;) med passe stor hage og boltre seg i:) Vi har jo dette nå, men bor foreløpig ikke i drmmehuset...men veien er lang og vi kommer nærmere og nærmere;)

UØNSKET: Ubehandlet FURU! minimalistisk stil, er heller ikke min smak, bilder av utsikt, gamle hus og bla bla;) o.l ....huff! grønne, røde, blåe, gule vegger...hjelp! Jeg kunne bare fortsatt, men det er det jeg kommer på nå.

FAVORITT: Mitt arvede skap fra mamma som igjen har arvet av min oldemor igjen...Skapet skulle egentlig kastet, da heller jeg kaset meg over det og malte det eggehvitt:)
GODFØLELSEN: Familie og venner, tur med hundene, livet!, sol og sommer, høsten. telys på en mørk kveld i sofaen med ett teppe. Shopping;) Ommøblering...


Her er meg og mine verdifulle skatter:)


Ønsker dere med dette en riktig God Helg!

Jannicke

3 kommentarer:

 1. Hei. Takk for hilsen, kjempekos at du stakk innom meg :)))

  Det må jeg bare si at det hvite skapet med vindus sprosse på toppen var kjempefint :))
  Liker slike gamle møbler.
  Ha en fin fin helg.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så morro det var å hilse på og se hvem som er bak bloggen.Kjempefint det skapet med vinduet!Og så utrolig søøte Skatter du har.Ønsker deg ei fin helg,klem sissel

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av deg og morsomt å lese om deg ;) Ønsker deg en fin ny uke! Klem fra Gry ♥

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)