torsdag 9. oktober 2014
Spisestue-gruppa har fått en liten etterlengtet oppussing. Vi har pusset ned bordplata som opprinnelig var hvit. Jeg så etter litt varme og dybde i dette rommet, og så for meg at en beiset bordplate ville bli bra. Vi har også byttet ut stolene og fått en helt annen sittegruppe. Jeg liker fortsatt spisestuesofaen, så den har fortsatt fått bli. Jeg skal male spisestuen så for jeg får mer tid til overs. Malingen står her og rommet trenger en annen atmosfære. Veggene er eggehvit i dag, og får en helt annen farge. jeg er spent på hvordan det blir. Bildelisten og lampene på veggene skal også bort, for jeg vil ha noe nytt på veggen. Har en ide på hva jeg skal ha, men tar gjerne i mot tips på dere syns hadde vært fint.


Ønsker deg en fin-fin torsdag!
Jannicke

2 kommentarer:

  1. Kjempefint! :) koselig stemning! Jeg skal igang med og maling av stue/spisestue i helgen..

    SvarSlett
  2. Kjempefint! Jeg er litt spent på hvordan det gikk med studiene på boligmiljø jeg. Kom du deg igjennom, hva driver du med nå og har du noen karriereplaner?
    Jeg har tenkt mye på dette studie selv! Jeg har derimot ingen erfaring med tegning form og farge. Vil jeg kunne klare det! :/

    Stine

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)