søndag 25. mars 2012

Søndagstur til ekeberg besøksgård


Vi har tatt turen til Ekeberg besøksgård i dag, og vi var definitivt ikke alene. Mange hadde dette på planen i dag, for her var det folksomt.

 Jessica tittet litt rundt omkring og er nok enda litt liten for å skjønne alt som skjer, men da vi besøkte den største bukken, tok hun rett på hornene! Liten, men tøff!

 Den store bukkene bruse...

 ...og den lille...

Her titter vi på ender og svaner. Ender og svaner har vi sett mye til før, vi bor ca 10 m. fra vannet og her går det daglig både ender og svaner. Vi mater disse titt og ofte. Nå venter vi bare på årets svanekull...de søte små.
2 gode venner?

Vi har hatt en kjempefin dag med min bror, svigerinne og niese.
Og skal jeg komme med ett lite tips på veien er det å ta med egen mat og drikke. Ekeberg er ett veldig populært sted og det er ofte masse mennesker her. Idag var det altfor lange køer, slik at vi valgte å spise når vi kom hjem. Neste gang blir det å ta med engangsgrill og medbrakt. Mye koseligere også:)

Vi dro hjem til oss etter Ekeberg og spiste vafler, kunne jo ikke gjøre annet siden jeg hørte "vaffel, vaffel, vaffel" på radioen til og fra Ekeberg...Er visst vaffeldagen i dag;)

Håper din dag har vært fin!


3 kommentarer:

 1. Ser ut til at dere har hatt en herlig dag i finværet:)
  Ekeberg er super fint for både store og små:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så ut som en skikkelig koselig tur dere hadde :) Og for ei nydelig litta jenta du har :-)

  Ønsker dere en flott uke! :)

  SvarSlett
 3. EKT er herlig :) Datteren min rir der, så vi er der hver uke! Elvis, som den store bukken heter, kan kanskje se skummel ut med de store hornene, men han er egentlig en stor kosegris ;)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)