mandag 11. november 2013

FØRJULSKOS

        

Noe av det beste med å være blogger er de koseligste bloggtreff du kan tenke deg. Og julesesongen er min favoritt. Denne førjulstiden starter jeg med Førjulskos arrangert av Maia med bloggen Fabelaktig. Jeg har vært på mange bloggtreff og andre treff med denne flotte jenta og vet at dette kommer til å bli like gøy. Jeg gleder meg utrolig masse! Vi er hele 40 blogger som har meldt oss på og ventelisten sies å være to-sifret så dette er ikke verdt å gå glipp av.


              
                                                                
               

I løpet av kvelden vil vi få en 3 retters middag m/ drikke, lage deilig cupcakes, hjemmelaget vaniljeekstrakt og hjemmelagede sukkerbiter. Foredrag fra favoritter av butikker som Festfabrikke/Partyplanner, SneDesign, LilleHimmel/Ruth&Rudolf, Love is green, Secrets by B, Woods agenturer, og besøk i interiørbutikken Zanz.


Samarbeidspartnere for dagen/kvelden

                       
                        Skal du på førjulskos?

Jannicke

5 kommentarer:

 1. Jeg skal og gleder meg veldig! Har vært på noen treff før, men det er også veldig mange nye bloggerinaer for meg denne gangen. Ikke lenge igjen nå!

  SvarSlett
 2. Det blir SÅÅÅÅ gøy! hurra.. gleder meg! blir mitt første skikkelige bloggtreff, gleder meg masse til og hilse på deg på ordentlig også etter å ha blitt "kjent med deg" via bloggen for flere år siden :D

  Ha en finfin kveld,
  Klemmer fra Jatte :)

  SvarSlett
 3. Fikk så lyst til å bli med da jeg så det på bloggen hennes for en stund siden, men jeg ble for sen ute i år.. Buhu. Tror dere får en helt fantastisk opplevelse! :-)

  SvarSlett
 4. Jaaa, skal!!
  Gleder meg masse, tror dette blir en meget koselig kveld:)

  SvarSlett
 5. Jepp skal dit😊
  Grugleder meg en hel del, tenker det blir helt fantastisk!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)