fredag 13. september 2013

TGIF


Helgen er her igjen, og jeg blir aldri lei av å si det....Endelig!
TGIF!
Denne helgen skal få navnet "Effektivitet", da vi skal rive og sette opp ny vegg utvendig på huset, fasaden blir også endret da vi skal fjerne ett stort vindu som ikke har noe på badet å gjøre. Utrolig kjedelig, men det trengs.  I tillegg skal denne uteveggen også males. puh! Så her er det bare å henge i... I tillegg får vi middagsgjester til etterlengtet fårikål i kveld. Jeg elsker å stelle i stand til middag, så nå skal det bli fint å få brukt spisestuen sammen med gjester også, ikke bare alene...

Ønsker alle mine lesere en riktig god helg! 
Og samtidig vil jeg benytte sjansen å spørre hvem du er, du som leser bloggen min?
 Legg gjerne igjen ett hint i kommentarfeltet;)3 kommentarer:

 1. Koselig med middags gjester og et nydelig bord du har satt sammen...fårikål er jo bare så høstid.Lykke til med arbeidhelg!!

  SvarSlett
 2. Lekkert bord du har dekket. ELSKER spisebrikkene dine! Og ser du har dekket med Hvit Lilje fra Perfect Home (jeg er forhandler). Veldig fint. Koselig for deg og dine gjester :)

  SvarSlett
 3. Så lekkert bord du har dekket til middagsgjestene. Det høres ut som om dere har lagt opp til en supereffektiv helg - stå på. Jeg har ryddet skapet på soverommet i dag, bort med sommertøy og ting jeg ikke har brukt de siste tre årene ;-)

  Ønsker deg en fin-fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)