mandag 11. februar 2013

Morsdag

Det å få oppleve å være mor, må være det beste som finnes!
Jeg setter pris på hver eneste dag og lengter etter å se jenta mi etter en dag på jobb. 

 Vi har alltid markert morsdagen i vår familie, med en liten oppmerksomhet fra barna til mamma. Vi setter pris på mamma hver eneste dag, men akkurat denne dagen syns jeg blir ekstra spesiell.

Jeg var så heldig å få flere gaver i går og denne koppen er en av dem. Det skal sant sies at jeg lagde den "selv" sammen med Jessica;) Men tanken var god da jeg fikk låne min niese P på torsdag for å overraske hennes mamma (min fine svigerinne) med en lik kopp av hennes datters håndavtrykk.


Håper dere alle hadde en fin morsdag, feiret eller ei. Det viktigste er at du setter pris på mammaen din uansett hvor hun er.

Ha en fin kveld!


5 kommentarer:

 1. Det er helt sant det du skriver. Å være mor er en helt unik gave som man setter pris på hver dag, og morsdag er en flott dag å markere det på. Nydelige barn du har.
  Klem

  SvarSlett
 2. For en koselig gave! Hvilken maling har du brukt? Dette kunne jeg ha tenkt meg til å ordnet for søsteren min fra hennes lille pie:))

  SvarSlett
 3. Koselig med litt ekstra kos på en slik dag:)
  Vi har alltid bakt og skrevet kort på morsdag og farsdag:))

  Så søt kopp ♥

  SvarSlett
 4. Såå herlig!

  Ønsker deg en fin tirsdag - her er jeg hjemme og syk for andre dag. Omgangsyke og alt det herlige det innebærer. Heldigvis har jeg min aller søsteste Nala som passer på *smiler*

  klem
  -Maia

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)