søndag 27. februar 2011

Prosjekt: Vaskerom


Prosjektet denne gangen er da vaskerom. Aj aj aj!...Kjenner jeg får litt presentasjonsvansker når jeg nevner prosjekt, men det går vel det å...;) Jeg har nevnt det sååå mange ganger at jeg vil begynne å organisere vaskerommet våres....og gjør det jo, men finner likevel ingen orden for det...Hvis min form og økonomi tillater det skal jeg ta i ett tak de neste ukene.Er egentlig ikke så mye som skal til, men må finne den rette løsning. Vaskerommet er på hele 12 kvm, så vi har mye og boltre oss på her...jeg skal foreløpig bare forholde meg til den ene veggen som er viktigst:) Og det er der hvor vasken, vaskemaskin og tørketrommel skal være.Foreløpig har vi vaskemaskin og tørketrommel på vaskerommet.
I tillegg har vi to hyller som skal males og henges opp når den tid kommer...
Det vi trenger i tillegg er en benkeplate til å ha langs hele veggen og en vask...og noen ekser/bokser og skittentøyskurver.
Denne tøymykneren er virkelig crem de'la creme etter min mening! Nyydelig lukt som varer litt lenger enn vanlig og ikke minst i lavendel som er min favoritt. Jeg bruker denne mest til sengetøy, men unner også noen klær og håndklær en liten anelse innimellom:)

Så lurer jeg på om noen kunne tenke seg å være med på en liten utfordring i forhold til dette;) Nå er jeg spent!

Jeg utfordrer dere alle å vise deres vaskerom eller eventuellt vaskehjørnet på badet. 
Jeg kommer til å trekke ut en av dere som legger igjen link. Vinneren får en overraskelse i posten.
Utfordringen varer ut mars mnd:)
Håper dere vil være med!Ha en fortsatt fin søndag!

Jannicke


8 kommentarer:

 1. Hei Jannicke:)
  Spennende prosjekt dere har på gang!!
  Skull gjerne vært med, men stikkord som sier noe om vårt vaskerom er: Katter, kattemat, katthåååår, kattedo, grønn varmtvannstank, oppklora dør!!! Jøpps flott serru :P

  Kattene har vaskerommet som sitt fristed å har mat og alt der så ikke Keegan skal borti det.. men tror det blir en annen løsning etterhvert for er helt grusomt med alt hår osv på nyvaskede klær :(

  Klem Jatte ♥

  SvarSlett
 2. Skal bli med når jeg er helt ferdig :-))

  Morsomt og se at mitt prosjekt kunne være med og inspirere deg :-)))

  Ha en fin fin dag..

  Klem

  SvarSlett
 3. Artig utfordring! Må bare rydde vaskerommet først - godt utfordringen varer ut mars..
  Klem

  SvarSlett
 4. Min favoritt også! :)
  Ha en fin uke!!!

  Klem Anine

  SvarSlett
 5. Jeg har jo ikke noe spesielt med vaskerom akkurat men ønsker meg veeelig en gang =) Men tittet innom en blogg som også leter etter inspirasjon og der var det litt bilder du kan jo ta en titt =)

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så morsomt at du og jeg kjøpte samme skilt på samme dag :-) Venter dere en liten prinsesse?! Såå utrolig koselig!

  Jeg har et lite vaskehjørne på badet, men der alt intgert i skap, så alt er usynlig. Skal se om jeg skal lage ett innlegg...

  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei!!

  For ei flott utfordring!
  Eg kan desverre ikkje gi deg så mykje inspirasjon - vaskerommet her står også for tur. Eg må berre få mannen på samme tanken, han skjønna ikkje heilt kva eg stressar etter, det er BERRE eit vaskerom!!!
  Eg kjem nok til å følge denne utfordringa, håper du legg ut fleire bileter enn kun av det som du trekke ut for premiering :)
  Ha ei inspirerande veke!

  SvarSlett
 8. Spennende utfordring, vi har stort bad I kjelleren også som kombineres med vaskekrok, så jeg vet ikke hvor inspirerende det kan være for deg. Takk for at du la igjen kommentar på bloggen min:) Ann Kristin

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)