lørdag 29. januar 2011

Soverommet...

I dag har jeg fått vasket soverommet våres og skiftet på senga. Alltid deilig med nytt sengetøy med herlig lavendelduft...mmm....


 Ikke så mye er forandret siden sist egentlig, bare nytt sengetøy og noen nye puter.. Skulle kanskje tro jeg er livredd for farger, siden alt her inne nå gåt i svart og hvitt. jeg er egentlig veldig gald i farger, men vet ikke helt hvem jeg vil ha på soverommet enda...Venter enda litt på våren også....;)

 Stigene er ganske nye...de var brune når jeg kjøpte de, men de har blitt malt eggehvite. Utrolig praktiske til å henge ting og tang på...og ikke minst til å henge klærne sine på når man skal legge seg...rart det der, men klærne har liksom en tendens til å ligge på gulvet...;) Nå er det ingen unnskyldning mer...;)

 Vi har en stige til hver og jeg har min full av sjerf/sjal og halser som jeg er veldig glad i.

 Der var det faktisk litt farge også;)


 Jeg ønsker meg større soverom...selvfølgelig lyst på det man ikke har...typisk;) Men man får gjøre det praktiske ut av det man har....

Dette klesskapet kjøpte vi for ett års tid siden...Før hadde vi kommoder fra Ikea..og det var ikke noe tess...Jeg liker å se alle klærne mine og at de får henge på kleshengere gjør det utrolig praktisk...Så dette skapet var penga verdt. Speilet forstørrer også rommet litt visuelt.

Even mener jeg er gal som har satt klærne etter farge, men jeg mener ikke det;)
 Praktisk og ikke minst pent å se på:)


Håper du fortsatt får en finfin lørdag:)
Kos deg og nyyyt den...det skal jeg;)
 Jeg skal på middag til Pia i kveld og vi skal kose oss med god mat:) Lenge siden vi har hatt slike jentekvelder så det blir koos:) Kanksje det blir noen bilder også...det ryktes nemlig om ett nytt kjøkken;) Og deeet liker vi!

Jannicke

3 kommentarer:

  1. Hei hei =) Soverrommet deres er kjempe koselig skule ønske mitt var litt større også så jeg i hvertfall kunne gått rundt senga men men=) Gleder meg til du kommer vi skal koooose oss <3 see you soon søta ;)

    SvarSlett
  2. Så fint og harmonisk soverom dere har!! Lurt med de stigene til å henge klær på:)

    SvarSlett
  3. Koselig soverom du har. Og praktisk med stige :)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer, det er det som driver meg videre.
Jeg skriver for mine lesere, og uten lesere ingen blogg :)
For mye nettspam har gjort til at jeg måtte sette på ordbekreftelse. Håper dere legger igjen ett spor fordet :)